Se vores

Vaske-tørremaskiner

Fordobl ydeevnen, halvér pladsen

AEG vaske-tørremaskinerne anvender DualSense teknologi for at sikre den bedste vask og tørring i én bekvem pakkeløsning. Så sig farvel til håndvask og liggetørring. Nu kan du vaske og tørre selv sarte ting og uldting, som ellers kun må vaskes i hånden. Det er den samme teknologi, som gør vores separate maskiner så gode. Nu kan den ganske enkelt være i én maskine.

Displaypanelet på OKOKombi Plus

Vasket, tørret og kælet for

Det har aldrig været så nemt at få dit tøj vasket, tørret og klar til at tage på. Med ÖKOKombi Plus kan du tage dit tøj fra vasketøjskurven til garderobeskabet i et enkelt program. Ved tryk på en knap kan du vaske og tørre op til 6 kg (ca. 24 skjorter). Med vores varmepumpeteknologi bliver dit tøj ikke alene vasket og tørret men også plejet ved lavere og mere sikre temperaturer.

Et diagram over en stikkontakt, som angiver den mængde energi, du kan spare med en AEG vaske-tørremaskine

Maksimal effektivitet, minimalt energiforbrug

AEG vaske-tørremaskiner har masser af måder at spare energi på. Vores varmepumpemodeller er op til 40 % mere effektive, fordi de kun bruger luft under tørringen. Andre vaske-tørremaskiner bruger vand i tørrefasen til at kondensere fugten fra dit tøj. OptiSense plejer dit tøj ved at tilpasse vaske- og tørretiden efter dit vasketøj. Så du aldrig kommer til at vaske eller tørre i for lang tid eller bruge for meget energi.

AEG giver kunderne tillid til at komme uldtøj i en vaskemaskine

Peter Ackroyd

Global strategisk rådgiver for Woolmark Company

Woolmark-certificeret

Med AEG vaske-tørremaskiner kan du vaske og tørre selv dit fineste uldtøj sikkert.

Betjeningspanelet på en AEG ÖKOKombi Plus vaske-tørremaskine

Vask og tør sikkert

Vores vaske-tørremaskiner er de første på markedet, som vasker og tørrer dit uldtøj, der skal håndvaskes, sikkert. Men lad være med bare at tage os på ordet. Woolmark, verdens førende autoritet i uldpleje har certificeret, at vores kan gøre begge dele med deres Blue care label. Så du kan trygt vaske og tørre selv dit fineste uldtøj.

Kvindelig model med Whyred-tøj sidder på en AEG vaskemaskine og tørretumbler

Den ultimative test!

Vi ville bevise, at vores moderne teknik kan vaske selv det mest uvaskelige. Derfor gik Whyred med på at maskinvaske og tørretumble udvalgte stykker tøj. Kun nogle timer inden modeopvisningen.

Der kæles for hver enkelt vask

Hold tøjets farver flotte, teksturerne bløde og elregningerne lave. Med OptiSense-teknologi kommer du aldrig til at vaske eller tørre dit tøj for meget. Den registrerer automatisk mængden af vasketøj og sikrer den mest mulige effektive vask og tørring. For at spare energi og beskytte dit tøj stopper programmet, så snart dit tøj er færdigt. Det får det til at se ud og føles perfekt og hjælper dig med at spare penge.

Opfrisk, forny, giv nyt liv

Professionelle vaskerier bruger damp til at få tøjet til at se ud og føles som nyt igen. Nu kan du glæde dig over at kunne anvende den samme teknologi bekvemt og praktisk i dit eget hjem. På kun 30 minutter løsner vores vaske-tørremaskiners dampprogram fibre og fjerner lugte. Det reducerer ovenikøbet behovet for at stryge. Så din bedste skjorte eller designerkjole kan blive livet op imellem vaskene.

AEG invertermotoren

1 motor, 10 års service

For at sikre driftssikkerheden program efter program tester vi hver eneste af vores vaske-tørremaskiner for kontinuerlige driftstimer. Vores invertermotor, der både er lydsvag og energieffektiv, er en af de mest holdbare med 10-års garanti. Den anvender ikke børster som almindelige motorer til at reducere støj, slid og vibration. Så din vaske-tørremaskine giver dig høj ydeevne ved lav decibel i de næste mange år.